Leder

Sommeren står for døren

Adm. Direktør
E-mail: jaw@lmo.dk

Sommeren er så småt ved at være over os, og det betyder, at den travle – og ikke mindst fornøjelige – tid i marken står for døren.

For langt de fleste landmænd betyder det, at afgrøderne allerede nu så småt står flotte og ranke, at bedriftens maskiner er tiptop, og at alle mand er klar til at tage en tørn.

For os i LMO er den tidlige sommer i høj grad lig med træftid i form af Plantetræf og Økotræf. Det er to af vores absolut største arrangementer, og i år afholdes de med blot en enkelt dags mellemrum.  

Og vi glæder os. Det er nemlig her, vi får mulighed for at møde vores kunder om en snak om løst og fast såvel som at dykke langt ned i det faglige. Det er her, hvor du som landmand kan få den nyeste viden om alt, der rører sig på markedet; nye sorter, nye teknikker og ny forskning.

Mere byggeri

Vi har i den forgangne tid skruet gevaldigt op for vores byggerådgivning og ansat tre særdeles erfarne rådgivere, som skal supplere vores eksisterende byggeafdeling.

Vores bygningsrådgivere har i flere år leveret stor værdi for både vores kunder og LMO, og derfor er det et naturligt skridt at udvide mandskabet. Og det har i den grad styrket os. Med den seneste oprustning sidder vi nu eksempelvis på godt halvdelen af landets førende eksperter inden for kvægbyggeri. Det er flot. 

Og med de seneste kundetilfredshedsundersøgelser i hånden kan jeg med glæde sige, at det går godt. Tilfredsheden er stor – og det skal den blive ved med.

Ærlige og redelige tilskud

Det er også vores byggekyndige konsulenter, der har hjulpet en stor del af vores kunder med at få søgt tilskud fra den seneste pulje til kvægstalde.  

Vi har i ordningen fået rigtig mange tilskud hjem. Tilskud, som fordeler sig til både små og store landbrug. Det er sket samtidig med, at vi har vurderet hver eneste ansøgning knivskarpt ud fra et fagligt synspunkt; kan vi stå inde for ansøgningen rent fagligt, og er det et realistisk projekt.

Og vi kan altid stå inde for vores ansøgninger – uden undtagelser.

Med de ord vil jeg gerne ønske jer en god sommer – med både regn, sol og godt samvær.