Leder

Velkommen til et nyt år og ny avis

Adm. Direktør
E-mail: jaw@lmo.dk

Selv om det er vel over en måned siden, at champagneglassene blev hævet til Dronningens nytårstale, vil jeg alligevel gerne udnytte chancen for at ønske jer alle et godt nytår.

2018 var et begivenhedsrigt år for LMO, og der er ingen tvivl om, at det samme kommer til at være tilfældet i det kommende. Allerede nu kigger du nemlig på et af vores nye tiltag - den nye LMO Avis - som fremadrettet bliver en digital en af slagsen.

Vi har skiftet avispapiret ud med pixels på skærmen for at give vores læsere et bedre produkt med mere aktuelle artikler og et skarpere fokus. Med den digitale avis slipper vi også for et sindrigt distributionssystem, som helt naturligt sætter begrænsninger for, hvem der får mulighed for at få et indblik i den viden, vi gerne vil dele ud af.

Fremadrettet bliver LMO Avisen mere tematiseret end hidtil, og det giver os mulighed for hurtigt at stille med de bedste råd og den mest aktuelle viden på områder, som finder sted lige nu ude i stalden og på marken. Eksempelvis handler denne første udgave om den kommende vækstsæson, og du kan som læser få en lang række tips og tricks til arbejdet i marken og hvordan, det kan udmønte sig i flere penge på din bundlinje.

Som en helt ny funktion har vi gjort det muligt at få læst artiklerne op ved at klikke en enkelt gang på den grønne knap øverst på den enkelte artikel. Det giver dig mulighed for at lytte med, når du kører i traktoren, eller du går rundt på staldgangene – det er smart.  

Hvor den trykte udgave blev uddelt fire gange om året, vil den digitale avis udkomme lige her seks gange årligt. Men bare rolig – vi skruer ganske vist op for vores dækning i avisen, men vores nye avis vil ikke afløse den vanlige strøm af nyheder på hjemmesiden.

Nyt år, ny sæson og nye muligheder

LMO Avisen er naturligvis ikke det eneste nye i 2019. Det nye år betyder også en ny vækstsæson, nyt arbejde på marken og en ny mulighed for at udvikle bedrifterne over hele landet.

For nylig præsenterede vi de nyeste økonomiske analyser på vores fire årlige økonomikonferencer, hvor vi også samtidig kiggede fremad og ind i et 2019, som efter alt at dømme – håber vi - bliver et langt sundere år, når det handler om landmandens bundlinje.

Nu handler det for alle parter om at kigge indad og have fokus på egen virksomhed, og vi skal alle mand trække vores del af læsset, så danske landmænd fortsat kan bryste sig af at være nogle af de bedste i verden.

Det arbejder vi på efter bedste evne i LMO – både i dag, i morgen og mange år frem.